Start  Lektioner  Läger  Kurser  Turer med häst  Uppdragskörning  Weekend  Hästarna  Hitta
Rid och körläger 2017 på Backfors Gård kommer bli ett sommaräventyr med hästar som ger dig minnen och vänner för livet! Fartfyllda uteritter, bad med hästarna, roliga hoppträningar och massor med annat skoj på läger i Backfors.

På samtliga läger ingår olycksfallsförsäkring. Möjlighet att ta med egen häst/ponny utan extra kostnad finns på alla läger.

LÄGER 2017


19-21 juni, Träningsläger
För dig som vill utvecklas i din ridning under tre intensiva dagar på Backfors Gård. Ett perfekt tillfälle för dig med egen häst/ponny att ta med den och utvecklas tillsammans, det går även att delta med gårdens hästar. Vi rider både dressyr och hoppning under dagarna på gården. Dessutom rider vi iväg på en uteritt i skogen på lägret.
Pris: 2500 kr inkl mat och boende
Platser kvar: FULLT
-Anmälningsblankett

26-27 juni, Miniläger
Ett kortare läger med en övernattning, för barn som är 7-11 år där vi under två dagar bekantar oss med hästarna, tar härliga ridturer och myser sådär alldelens extra mycket med hästarna hela dagar. Valfri övernattning.
Pris: 2200 kr inkl mat och boende
Platser kvar: FULLT
-Anmälningsblankett

29-30 juli, Körläger för vuxna
Under en härlig helg testar vi allt från vagnskörning, skogskörning, tömkörning och harvning, allt beroende på deltagarnas önskemål. Vi lär oss också mer om selens tillpassning och säkerhetstänk vid körning med häst. Det går bra att låna någon av gårdens hästar och även att komma med egen häst eller unghäst och jobba med hantering och inkörning. Vi anpassar helgen helt efter varje ekipage och deras önskemål.
Pris: 2400 kr inkl mat och boende
Pris: 2000 kr utan boende
Platser kvar: FULLT
-Anmälningsblankett

1-4 augusti, Vildmarksläger
Ett riktigt hästcamp där vi rider iväg på långritt med hästarna och badar. Vi bor ute i vildmarken två av nätterna där vi lär känna hästarna på ett alldelens speciellt sätt. Sista dagen rider vi åter hem till gården och tar då den fantastiska äventyrsritten längst med branta åsar vid Öreälvens forsande vatten.
Pris: 3600 kr inkl mat och boende
Platser kvar: FULLT
-Anmälningsblankett


För mer info kontakta Backfors Gård
ridning@backforsgard.se
070 - 66 32 890


Boka ditt läger
ridning@backforsgard.se
070 - 66 32 890


© Backfors gård - Häst och natur handelsbolag