Start  Lektioner  Läger  Kurser  Turer med häst  Uppdragskörning  Weekend  Hästarna  Hitta
Rid och körläger 2019 på Backfors Gård kommer bli ett sommaräventyr med hästar som ger dig minnen och vänner för livet! Fartfyllda uteritter, bad med hästarna, roliga hoppträningar och massor med annat skoj på läger i Backfors.

På samtliga läger ingår olycksfallsförsäkring. Möjlighet att ta med egen häst/ponny utan extra kostnad finns på alla läger.

LÄGER 2019


14-15 juni, Sommarläger, NYTT
Ett kortare läger för de som är 7-13 år med en övernattning där vi under två dagar bekantar oss med hästarna, tar härliga ridturer och myser sådär alldelens extra mycket med hästarna hela dagarna. Valfri övernattning för den som vill det.
Pris: 2500 kr inkl mat och boende
Platser kvar: 7 platser kvar
-Anmälningsblankett

17-19 juni, Äventyrsläger
Ett läger som skapar minnen för livet! Tre härliga dagar som bland annat innehåller bad med hästarna och avslutas med den fantastiska äventyrsritten!
Pris: 3500 kr inkl mat och boende
Platser kvar: fullt
-Anmälningsblankett

28-29 juni, Vuxenläger
Två härliga dagar för de vuxna ryttarna som vill uppleva lägerkänslan och gemenskapen med hästarna. Ett riktigt måbraläger där vi varvar dressyrlektioner, härliga uteritter och välgörande yoga!
Pris: 2500 kr inkl mat och boende
Platser kvar: fullt
-Anmälningsblankett

22-25 juli, Vildmarksläger
Ett riktigt hästcamp där vi bland annat kommer rida iväg på långritt och vada över älven med hästarna. Vi kommer dessutom att vid bra väder tälta en natt när vi ridit ut på en långtur med hästarna. En fantastisk upplevelse mitt ute i vildmarken!
Pris: 4500 kr inkl mat och boende
Platser kvar: fullt
-Anmälningsblankett


För mer info kontakta Backfors Gård
ridning@backforsgard.se
070 - 66 32 890


Boka ditt läger
ridning@backforsgard.se
070 - 66 32 890


© Backfors gård - Häst och natur handelsbolag