Start  Lektioner  Läger  Kurser  Turer med häst  Uppdragskörning  Weekend  Hästarna  Hitta
Sommaren 2006 flyttade vi till den lilla gården i Backfors där endast ett litet Per-Albin torp stod. Efter detta har vi byggt, rivit, röjt och rensat på gården som idag består av allt man kan önska på ett litet småbruk. Idag är vi en familj på två vuxna och tre barn som tillsamans lever på gården med våra djur och naturen runt om oss. Gården driver vi så långt det går med våra arbetshästar och vi strävar mot att vara så självförsörjande som möjligt.

Hitta hit

Från Vännäs/Umeå:
Kör väg 92 mot Åsele, när ni kommer fram till Bjurholm svänger ni höger vid bensinmacken. Kör sedan 3,5 kilometer tills ni kommer till en gård med rött boningshus med gärdesgård runt och ett nybyggt stall på höger sida av vägen.

Från Nordmaling:
Kör igenom hela Bjurholms centrum och sedan rakt över väg 92. Kör sedan 3,5 kilometer tills ni kommer till en gård med rött boningshus med gärdesgård runt och ett nybyggt stall på höger sida av vägen.

Från Åsele:
Kör mot Bjurholm längst väg 92. När ni kört över Öreälvsbron svänger ni vänster. Kör sedan 3,5 kilometer tills ni kommer till en gård med rött boningshus med gärdesgård runt och ett nybyggt stall på höger sida av vägen precis innan golfranchen.

Från Lycksele:
Kör på östra sidan om Örträsk och öreälven mot Bjurholm. Strax efter golfranchen ligger Backfors gård.

Adress:
Backfors 56
916 93 BJURHOLM

 


© Backfors gård - Häst och natur handelsbolag